Výsledek hledání pro výraz
RSS

Zápisník příspěvky 2019 duben

Parkour Liberec - kroužek pro děti
Parkour Liberec - kroužek pro děti
Nejlepší a nejkrásnější pohled na Liberec a jeho okolí je bezesporu z hory Ještěd, jejíž vrcholek o dvanáct metrů pokořil tisícimetrovou výšku. Dominantou Ještědu je televizní vysílač, jehož nádherná silueta v sobě ukrývá i vyhledávaný hotel. Tato úžasná stavba je symbolem Liberce i celého libereckého kraje. Liberec se také může pochlubit nejstarší zoologickou zahradou v Česku, která letos oslaví už 115 let! Pokud vás více než zvířata fascinuje věda a bádání, doporučuji navštívit iQLANDII.
Parkour Praha - kroužek a workshop
Parkour Praha - kroužek a workshop
Jaro je končně tady! Sluníčko nás láká ven do parků a ulic. Pokud žijete parkourem stejně jako my, není nic lepšího, než si po celodenním sezení ve škole nebo v práci pročistit hlavu aktivním pohybem. Kde se dá nejlépe zaskákat v Praze? Jaká jsou vaše oblíbená místa? Napište nám pro inspiraci pár tipů do komentářů. My vám naopak poradíme, kam se přihlásit na parkour kroužek v Praze, abyste byli na pohyb v ulicích dostatečně připraveni a minimalizovali jste riziko zranění.
Soutěžte se Zohir
Soutěžte se Zohir
Ahoj kluci a holky, na nadcházející období jsme pro vás připravili parkourovou soutěž. Soutěž probíhá od 9.4.2019 do 20.5.2019, kdy vylosujeme 15 výherců. Výherci budou známí 25.5.2019.
Nové akce od Zohir family
Nové akce od Zohir family
Máme za sebou první tři měsíce roku 2019, a tak se hodí udělat první ohlédnutí včetně upozornění na nové akce pro vás od Zohir family ☺