Výsledek hledání pro výraz
RSS

Zápisník příspěvky 2019 květen

Užij si léto se Zohirem na letních táborech 2019!
Užij si léto se Zohirem na letních táborech 2019!
Jakmile zamáváš škole, je ten správný čas vyrazit za novými zážitky, co Ti léto nabízí. Přeci jen – máš jen dva měsíce na to nasbírat nové zkušenosti, o které se v září můžeš podělit se spolužáky. Léto je ideální období načerpat energii ze sluníčka a sebrat tak odvahu na něco nepoznaného a u toho potkat plno nových přátel třeba na sportovních táborech a kempech.
Parkour České Budějovice – kroužek
Parkour České Budějovice – kroužek
Parkour – líbí se vám tento živostní styl? Chcete být členem komunity parkouristů? Vyznávat stejné hodnoty? Pokud ve svém okolí nemáte nikoho, kdo by vás zasvětil a nechcete začínat úplně sami, zkuste se přidat k ZOHIR family. V Českých Budějovicích se můžete přihlásit na pravidelný trénink - Parkour kroužky - České Budějovice a poznat lidi se stejným zájmem.
Parkour Olomouc
Parkour Olomouc
Parkour sice není žádnou horkou novinkou, ale momentálně u nás zažívá svůj boom – kdo by se ještě nesetkal venku s partičkou mladých, která ulice a zákoutí měst využívá i k rozvoji své síly, mrštnosti užívá si u toho zábavu i adrenalin. Nejinak je tomu mezi mladými lidmi v Olomouci, ať už to jsou kluci nebo dívky.