Výsledek hledání pro výraz
RSS

Zápisník příspěvky 2019 srpen

Parkour Praha Chodov
Parkour Praha Chodov
Legendární Jižák, město snů, o kterém rapovali praotcové českého rapu, skupina Manželé, ale i jejich následovníci PSH a další rapeři inspirující se sídlištní atmosférou okrajové Prahy, nejsou jen betonové krabice s tisícovkami lidí. Pražská čtvrť Chodov, v jehož nemalé části se takzvané Jižní město rozkládá, je dnes živý organismus se specifickou náladou periférie Prahy a množstvím mladých lidí, kteří hledají zábavu.
Parkour Mladá Boleslav
Parkour Mladá Boleslav
Boleslav, Boleslav, překrásné město…Lidová píseň sice neříká, jedná-li se o Boleslav Mladou, či Starou, ale nejspíš jsou překrásné obě. Mladá Boleslav se pyšní nejen bohatou historií, vždyť byla založena již ve druhé polovině 10. století, ale i skvělou současností – je to bez nadsázky hlavní město automobilového průmyslu u nás.
Parkour Kladno
Parkour Kladno
Školní rok se zase pomalu blíží a děti i rodiče už pomalu přemýšlejí, jaký kroužek tentokrát zkusí. Každý rodič by chtěl pro své dítě vybrat ideální sport, ale jak to spojit dohromady s představami dítěte? Parkour je pro děti ideální volbou, je atraktivní, dostupný a nenáročný na vybavení.